HIPHOP OG FLOORWORK

   

HIPHOP OG FLOORWORK

Dette verkstedet er for både gutter og jenter som er glad i å danse, som har lyst å lære mer om hiphop kulturen, få utfordringer og utvikle seg! Iløpet av festival uken vil pedagogen, Belinda Braza, en av Norges mest anerkjente pedagoger og dansere/koreografer - gå igjennom det grunnleggende i de fleste teknikker innen hiphop og urbane dansestiler som: popping, house, locking, breaking, freestyling, old school og new school!

Her vil elevene få lære basic trinn og verktøy som vil gjøre det enklere for dem å ha det morsomt med hiphop dansen. Klassene er basert på danseglede, energi og å ha det gøy!

Innen utgangen av uken vil deltakerne sammen med pedagogene sy sammen materiale til en visning, i tillegg til å få nye venner og minner for livet.

Instruktør Belinda Braza

Belinda er hus-koreograf ved Det Norske Teater, og kunstnerisk ansvarlig for Bikubekveld - Det norske teatrets fjerde scene. Ved siden av dette er hun produsent for B-Braza productions, aktiv utøver og pedagog. Hun har tidligere koreografert produksjoner som : «Jungelboken» , «Shockheaded Peter», «Sweeney Todd», «Kan nokon gripe inn», «Jesus Christ Superstar», «Den hemmelige hagen», «Grease», «Nøtteknekkeren», «Romeo og Julie», «Peer Gynt» (Gålå) ,»Spelemann på taket» , «Evita» m.fl. Med over 17 års erfaring bak seg, er hun en av de mest ettertraktede og vel etablerte pedagogene og koreografene i landet.

Hun er en ildsjel i det urbane hip hop miljøet i Norge, og en viktig initiativtaker for utvikling av hip hop dans i Norge. Hun jobber aktivt med å få hip hop dans og miljøet opp og frem på de store nasjonale scenene rundt om i landet, ved ulike teater produksjoner samt inn på høyskole nivå.

Med tre egenproduserte urbane fusjons forestillinger bak seg, har hun løftet hip hop dans som scene uttrykk inn i nye dimensjoner. Forestillingene har vært store publikums suksesser og blir fremdeles vist for store antall begeistrede elever i Den kulturelle skolesekken.

Hun er banebrytende i sitt arbeid ved å være en av dem som får norske teater og kulturhus til å åpne sine dører for hip hop kulturen og inkludere dette språket og dets representanter i sine repertoar- enten gjennom forestillinger, workshops eller foredrag. Hun har jobbet med Norges mest anerkjente hip hop dansere, og er gjennom sitt arbeid og engasjement blitt en av de mest velrenommerte urbane og teater koreografene i landet.

Hun er kjent fra TV produksjoner som bl.a Idol, Melodi Grand Prix, Dansefeber og representerte Norge som hiphop koreograf i So you think you can dance Scandinavia!

I tillegg har hun jobbet med flere velkjente artister som: 

Highasakite, Karpe Diem, Erik og Kriss, Tommy Tee, Samsaya, Maria Haukaas Storeng, Wisnu, Sichelle, Carina Dahl, Mimi Blix mfl! 

Påmelding deltakere

Påmelding ledsagere