PARKOUR OG STUNT

   

PARKOUR OG STUNT

Stunt og parkour er to disipliner som tilfører hverandre mye. Vi vil eksperimentere med forskjeller og likheter mellom disse to bevegelsesdisiplinene; stuntdelen vil også inneholde mye scenekamp og fallteknikk som settes sammen i koreografi og siden kombineres med parkourferdigheter. Vi vil også spille inn små filmsnutter i løpet av kurset - stunt er først og fremst en filmdisiplin. Man trenger ingen forhåndskunnskaper for å delta, utover vanlig fysisk førlighet.

Instruktører:

ARCTIC ACTION er verdens nordligste stuntteam, med base i Tromsø, og jobber både i Norge og internasjonalt. Siden 1995 har vi jobbet med stunt og scenekamp i mer enn 300 filmer, TV- og teaterproduksjoner. Vår spesialitet er kampscener, og i 2008 og 2012 ble vi verdensmestre i scenekamp. 

STREET MOVEMENT er en samling profesjonelle entusiaster - vi elsker parkour og finner stor glede i å lære bort disiplinen videre til andre. Vi har undervist utallige unge siden vi startede i 2007, og hvert møte med nye elever utvikler og raffinerer våre metoder til at få det beste frem i elevene. Vårt mål er at gjøre våre elever til deres egne mestre så de selv fortsatt kan utvikle deres trening på egen hånd.

Påmelding deltakere

Påmelding ledsagere