PRODUSENT/ARRANGØR

   

PRODUSENT/ARRANGØR

Er du en av dem som trives bedre med å koke opp ideer eller organisere, enn å stå på scenen? Alle konserter, forestillinger, og andre arrangementer trenger noen som planlegger og gjennomfører både det publikum ser - og det de ikke ser. På dette verkstedet vil du lære om prosessen fra en idé til et gjennomført arrangement. Med fokus på rollene til produksjonslederen og inspisienten vil du lære om hva som foregår bak kulissene, og hva som skjer før, under og etter et arrangement. Vi skal jobbe med planlegging, markedsføring og økonomi, og med selve avviklingen av en forestilling. Dette er kurset for deg som synes det er gøy å ha en finger med i alle ting som skjer rundt scenen, enten det er store eller små oppgaver. 


NUK++ har etablert et NUK-team med ungdommer som er med på å planlegge og utvikle NUK++. Etter dette kurset er det kanskje du som vil være med i NUK-teamet og planlegge NUK++2018? 

Instruktør Kjetil Falkum

Kjetil er er utdannet stage manager og production manager ved Royal Academy of Dramatic Art i London. Etter utdanningen har han jobbet frilans som inspisient, turnéleder og produsent for teater, musikaler, opera og events, både i Norge og utenlands. Her hjemme har han jobbet ved blant annet Hålogaland Teater, Riksteatret, Nationaltheatret, Kilden, Nordnorsk Opera og Opera Østfold, for en rekke private teaterprodusenter, samt ti sesonger med Spelet om Heilag Olav på Stiklestad. Vinteren 2016 var Kjetil kunstnerisk produsent for åpningsseremonien til Ungdoms-OL på Lillehammer, med 800 frivillige medvirkende på scenen. Kjetil har i dag base på Sentralen i Oslo.

Påmelding deltakere

Påmelding ledsagere