funG arrangør

funG arrangør

Lurer du på hvordan det er å jobbe med kulturarrangement? Til høsten starter vi opp funG arrangør, en frivillig traineeordning for deg som har lyst til å prøve deg innenfor et fagområde i arrangementsbransjen. Det hele leder frem til et arrangement i Harstad høsten 2020 hvor ungdommer er med på hele prosessen fra å velge artister, booke dem, markedsføre arrangement og gjennomføre både teknisk og publikumsmessig. Det finnes 3 hovedgrupper for de som ønsker å prøve seg;

funG arrangør - teknisk

Her lærer du om alt det som foregår bak scenen og forberedelsene som gjør at artistene får strålende forhold for å presentere sin kunst - og som sikrer at publikum får strålende lyd og lys. Gjennom workshoper blir gruppen som blir med her guidet gjennom hva man må kunne for å få alt til å gå på skinner under arrangementet.

funG arrangør - artist

Artistgjengen får ansvar for å gjøre research på aktuelle artister, booke i tråd med budsjett, planlegge reise og opphold og være artistvertskap for artistene når de er i Harstad. I tillegg skal artistgjengen sørge for at tekniske behov formidles til gjengen med ansvar for teknisk gjennomføring - og at bilde og tekst sendes til markedsføringsteamet. 

funG arrangør - markedsføring

Markedsføringsgjengen sørger for at det finnes informasjon i relevante kanaler for arrangementet, artistene og ikke minst sørger for presentasjon til ungdommer i regionen. Denne gjengen har ansvar for billettsalg og inntekter på arrangementet - og for å dokumentere arrangementet på sosiale medier. Eventuelle pressehenvendelser og pressemeldinger produseres her. 

Infomøte 29. august

Hvis du har lyst til å høre mer om dette, blir det et infomøte 29. august kl 15-17 i Festspillhuset (Storgata 18, Harstad) - her får du info om hva som skal til for å få en trainee-attest etter gjennomført arrangement, når det blir workshops og ikke minst kan du velge hvilken gruppe du vil være med i. 

Meld deg på infomøte her

Spørsmål? Ta kontakt med vår produksjonsleder Eirik Hagerup