NO FUN - konsert for ungdom mellom 13-17 år

NO FUN - konsert for ungdom mellom 13-17 år

30. oktober 2020 er det klart: en egen konsert på Støperiet i Harstad for ungdom mellom 13-17 år! Konserten arrangeres av ungdom og Festspillene i Nord-Norge, og er en del av Festspillenes ungdomssatsning funG, der målet er å få flere ungdom som en del av publikumet på festivalen hver sommer. 

Billettsalg

Konserten koster 200 kr per person, og billetter bestilles på web. Det er kun 50 billetter tilgjengelig. Inkludert i billettprisen er 1 0,5 L brus og 1 popcorn til hver ungdom. 

Link til billettsalg

Her skal konserten være

Konserten arrangeres i Støperiet, en av de over 100 år gamle verkstedhallene fra det tidligere Kaarbø mekaniske verksted. Link til kart; https://goo.gl/maps/VHaYxNQC1c8hQYiR8

Slik blir kvelden

Konserten er fra kl 19-21. Dørene åpner 18:30, og det vil være plass til 50 ungdommer som publikum. 

Fra kl 19:00
-Første artist på scenen
-Kort pause
-Andre artist på scenen
-Kort pause
-Siste artist på scenen
Konsert ferdig til kl 21.

Vi oppfordrer foreldre som skal hente sine ungdommer til å avtale hentested med sine ungdommer litt unna Støperiet for å unngå mange biler like utenfor inngangen. Vi foreslår torvet/parkeringsplassen ved bussterminalen i sentrum.

Rusfritt arrangement

Arrangementet er rusfritt, og synlig berusede personer vil ikke slippes inn. Det er ikke tillatt med store ryggsekker/vesker, disse blir eventuelt oppbevart til konserten er over.

Hvilke artister blir det?

A Million Pineapples fra Tromsø, Hedda Mae fra Bergen og Hkeem fra Oslo kommer til Harstad og spiller kun på denne konserten for ungdom.

Smittevern

Festspillene i Nord-Norge er ansvarlig arrangør, og vi legger vekt på gode smittevernrutiner. Det legges spesielt vekt på at publikum kan holde avstand, og vi jobber sammen med ungdommene for å finne gode praktiske løsninger på dette. Et viktig tiltak er at vi ikke tillater mer enn 50 publikummere i et lokale hvor vi har hatt 350 til stede på tilsvarende arrangement. Dette, sammen med målrettet møblering skal være med på å sikre at arrangementet skjer i trygge former. Her er utfyllende informasjon om hvordan arrangementet gjennomføres for å sikre en god og trygg opplevelse for alle:

Kjøp av billetter

Vi oppfordrer alle til å kjøpe billetter på nett i forkant av konserten.
Vi sørger for å plassere stolene med 1 meters avstand. Derfor har vi redusert kapasitet, og billettene kan fort bli utsolgt. Vi er pålagt å holde oversikt over alle som er til stede på våre arrangementer. Vi vil derfor beholde navn og kontaktinformasjon til alle som kommer til Støperiet. Vi oppbevarer denne informasjonen i 10 dager før den slettes.

Sykdom

Om du har symptomer på luftveissykdom eller er syk, må vi be om at du holder deg hjemme. Dette gjelder også ved milde symptomer.
I tilfelle smitte
Dersom det viser seg å ha vært et smittetilfelle på arrangementet du har deltatt på her på Støperiet og du defineres som nærkontakt til smittede, vil du bli kontaktet.

Ved ankomst til Støperiet

  • Dørene åpner 30 minutter før forestillingen/arrangementet begynner. Vi ber publikum møte opp senest 15 minutter før konserten starter og ha billetten klar til sjekk ved inngangsdøren. Vi skal scanne QR-koden du har mottatt utenfor inngangen, fint om du har print av billetten eller mobilkvitteringen zoomet inn på QR-kode klar.
  • Det vil være antibac tilgjengelig ved inngangen og ved toalett. Vi oppfordrer deg til å bruke dette og ellers følge rådene for god hånd- og hostehygiene.
  • Hold 1 meter avstand til andre mens du besøker oss. Du kan sitte/stå nærmere enn dette med medlemmer av egen husstand eller skolekohort.
  • Vi slipper publikum inn og ut av salen i puljer. Vennligst møt opp sammen med de du er i kohort med.
  • Garderoben er stengt – ytterklær og eiendeler tas med inn i salen.
  • Popcorn og drikke vil stå på bordene ved hver plass. Alle som kommer får utdelt munnbind, dette kan benyttes under konserten, eventuelt til/fra toalett.

Transportmuligheter

Konserten avsluttes kl 21:15, og det vil være mulig å ta buss både nordover (21:35 mot Borkenes) og sørover (21:45 mot Kilbotn) etter konserten. Vi oppfordrer foreldre som skal hente sine ungdommer til å avtale hentested med sine ungdommer litt unna Støperiet for å unngå mange biler like utenfor inngangen. Vi foreslår torvet/parkeringsplassen ved bussterminalen i sentrum.