Scenekunstseminaret

SCENEKUNSTSEMINAR

Festspillene i Nord-Norge inviterer til scenekunstseminar, 22. og 23. juni 2016 

Seminaret er støttet av Innovasjon Norge og SNN Kulturnæringsstiftelsen

Påmeldingsfrist 10.juni

Scenekunsten i Nord-Norge vises i liten grad utenfor landsdelen og landets grenser. Hvorfor er det slik? Er det et bevisst valg? Festspillene i Nord-Norge ser et stort behov for lengre spilletid og et stort potensiale for scenekunst fra nord til å nå ett større marked. 

Arktis er en svært så relevant kontekst for scenekunst i et internasjonalt marked og det er grunn til å tro at kunst fra nord vil ha godt gjennomslag ute i verden. Festspillene ønsker å arrangere et seminar og en show- case for den nordnorske scenekunstbransjen i juni 2016, for å sette søkelyset på potensialet for internasjonalisering av bransjen. Vi skal rette blikket mot Arktis og aktivt stimulere til nye samarbeid, bred pro lering av bransjen, og uredd nytenkning. Vårt mål er å bidra til økt internasjonalisering av kunst fra nord.

Seminaret ledes av Kristin Bjørn og vi inviterer til ett bredt program bestående av innlegg, debatt og innspill fra internasjonale, nasjonale og regionale gjester, samt av work in progress visning av forestillingen ”Forholdet” av teaterterminalen.

Når: 22. juni – 23. juni 2016.

Tidsramme: 09.30 - 17.00 onsdag og 09.30 - 15.30 på torsdag.

Sted: Thon Hotell Harstad

Pris

Alternativ 1: Deltakeravgift 300,-
Hvis du er artist-akkreditert, eller du kommer kun for seminar koster dette 300,- for en eller begge dager. Denne summen inkluderer deltakeravgift, forfriskninger og lunsj.

Alternativ 2: Bransjekort 795,-
Kortet inkluderer samme som deltakeravgiften og gir 50% rabatt på alle festspillbilletter. Les mer her.

 

MELD DEG PÅ HER

Frist 10. juni! Kontakt Sølvi hvis du er interessert i mer informasjon.

Overnatting: Vi har seminarromavtale med Thon Hotel Harstad. Det er et begrenset antall rom, så det er første mann til mølla. Rom må bestilles på eport til Kristi.

Clarion Hotel Arcticus og Scandic Hotel Harstad er ganske fulle pr i dag, men kan være verdt ett forsøk likevel. Andre alternativer: AirBnB, Gullhaugen Pensjonat, Harstad Folkehøgskole eller Harstad Camping.

PROGRAM

English version