Informasjon

Gratis billetter til alle barn under 12 år

Sammen med Sparebank 1 Nord-Norge gir vi alle barn gratis billetter til barne- og familieforestillingene i Harstad kino. For en barnebillett betaler du kun billettavgift på kr. 5. Maks 4 barn pr. voksen.

OBS! Uavhentede billetter selges i døra fra 30 min før forestillingsstart. Dersom du har hentet ut billettene dine på forhånd må du være på plass i Harstad kino senest 15 min før forestillingen begynner for å være sikret plass. Når vi har sluppet inn alle med billett, åpner vi for dørsalg av ubrukte billetter.

For gruppebestilling for barnehager og sfo, ta kontakt på info@festspillnn.no.

Kjøp og forhåndsbestilling av billetter

BILLETTER TIL ARRANGEMENTENE

Trykk her for å kjøpe billetter til enkeltarrangementer under Festspillene via eBillett

Billettluken, Harstad Kulturhus

Telefon 77 06 78 90
Frem til Festspillstart: Man–lør kl. 12.00–14.00
Under Festspillene: Daglig kl. 17.00–20.00 og en time før forestilling i Storsalen og Lillesalen. 

Festspillbutikken, etableres i sentrum

Under hele festivalen: 10:00 - 18:00

Ledsagerbevis

Vi aksepterer ledsagerbevis som gir den funksjonshemmedes ledsager(e) fri adgang til arrangementer.

Retningslinjer for ledsagerbevis

Vergeordning

OBS. Ungdom under 18 år må komme i følge med ansvarlig voksen over 25 år til konserter med 18 - års aldersgrense. Vergeskjema fylles ut på konsertstedet. 

Regler for Festspillkortet og festivalpass

Festspillkortet
Innholdet i Festspillkortet finner du her. 
Festspillkortet er personlig, og kan ikke overdras til andre. Du kan bli bedt om å fremvise gyldig legitimasjon sammen med kortet. 
Du kan kjøpe 1 rabattert billett pr. forestilling på ditt Festspillkort. Billetter kan kjøpes i både i billettluka i Harstad Kulturhus og på våre nettsider. 
Fribilletten du får ta ut som korteier kan hentes ut i billettluka på Harstad Kulturhus eller i Festspillbutikken (sistnevnte er åpen fra 16.06.18).
Dersom du ikke befinner deg i Harstad og ønsker å reservere din billett, kan du gjøre dette på telefon til Harstad Kulturhus.

OBS: Rabatt/fribillett kan ikke benyttes til arrangement med matservering inkludert i billetten.

Festivalpass
Billett byttes i armbånd som fungerer som adgangsbevis. Dette kan hentes på Harstad Kulturhus og hos Festspillbutikken fra 15. juni.

Passet gir tilgang til alle arenaer og arrangementer i regi av Festspillene, men billettavgift på 30 kr per billett må betales ved billettuttak.
Vi tar forbehold om at noen forestillinger kan være utsolgt. Forhåndsreserverte billetter er kun gyldig sammen med festivalarmbånd. Passet er personlig, og kan ikke overdras til andre. 

For alle forestillinger i storsalen i Harstad Kulturhus må passinnehavere ta ut plassreservasjon, da disse salene har numrerte plasser. Det er imidlertid anledning til å gjøre dette like før forestilling, dersom det er ledige plasser. 

Henting av billetter
Hentefristen på forhåndsbestilte billetter er normalt tre dager etter bestilling. Billetter som skal hentes forestillingsdagen, må hentes senest en halv time før forestillingen starter. 

Dørsalg

Billetter til forestillinger som ikke er utsolgt legges ut for salg ved spillestedet 1 time før forestilling. 

Vilkår ved billettkjøp

Billetter som er stjålet, mistet eller ødelagt

Du har ikke krav på å få refundert mistede eller stjålne billetter, og kan ikke kreve at nye billetter blir utstedt. Dersom billletten din er skadet/ødelagt kan du i de fleste tilfeller få printet ut ny billett dersom du fremviser den ødelagte billetten. Ta kontakt med Harstad Kulturhus eller Festspillhytta på Torvet. 

Flyttet eller avlyst arrangement

Dersom forestillingen blir avlyst eller flyttet har du krav på å få refundert billetten. Billettavgiften refunderes ikke. Billetter til flyttet forestilling er fremdeles gyldig og kan brukes på denne. 

Angrerettloven

Angrerettloven kapittel 5 §19 tar for seg begrensninger i angrerettloven. Punkt b sier at: "Ved annet fjernsalg enn telefonsalg gjelder angreretten ikke for enkeltstående tjenester dersom selgeren ved avtaleinngåelsen forplikter seg til å levere tjenesten på et bestemt tidspunkt eller innenfor et bestemt tidsrom". Enkeltstående tjenester som leveres på et bestemt tidspunkt eller innenfor et bestemt tidsrom er for eksempel teater-, kino-, konsert- og flybilletter. I slike tilfeller er man istedet henvist til de avbestillingsregler som gjelder. Kjøpte billetter refunderes ikke.