BAND CAMP

   

BAND CAMP

Er du glad i å spille et instrument eller å synge? Vil du lære deg å lage egne beats? Da er dette verkstedet for deg! Verkstedet tar for seg musikkutøving med utgangspunkt i alle typer bandkonstellasjoner. Instruktørene vil også fokusere på å skape musikk sammen, lære ulike teknikker og arrangering. Under daglig veiledning får du jobbe med sanger og innslag til opptreden på utescenen og avslutningsforestillinga. Du får prøve deg på å spille trommer, bass, gitar, keyboard, synge og skape elektroniske beats. Du må ikke ha laget egen musikk før for å delta på verkstedet, men du må ha med instrument. 

INSTRUKTØRER

Cecilia Nordlund er sanger, gitarist, låskriver, produsent, komponist og pedagog, med mange års erfaring i å inspirere andre til å skrive egen musikk. Cecilia har spilt i alt fra rock, pop og diskopunk i bandene Souls, Monkeystrikes, Cilihili, Sunshine Rabbits. Nå er hun aktuell med ett nytt soloprosjekt på svensk. Cecilia har jobbet med det svenske ungdomsprosjektet POPKOLLO (www.popkollo.se) i mange år, og underviser i sang/låtskriving på Malmø Musikhögskola. Cecilia komponerer også musikk til film og teater, og holder kurs i sverdyoga.

 

Linker;

www.cecilianordlund.com

https://www.facebook.com/cecilianordlundmusic  

https://soulsofficial.bandcamp.com/

https://open.spotify.com/user/cilihili/playlist/7q2hfEdpu0PdnukbdWCjkk

 

Camilla Jonasson begynte å spille trommer i 10 års alderen, og startet sitt første band når hun var 14 år. Hun har etter dette spilt i grupper som Modesty Blaise, Malmøs første rockeband bestående av kun kvinner; Three Blind Mice, popband knyttet til Tambourine Studios som sto for det ”nye analoge soundet” i løpet av 90 tallets poprevival. Og hun har spilt inn plater for grupper som The Cardigans og The Ark. Dette førte senere til bandet Donkeyshot der trommene ble byttet ut med mikrofon, og låtskriving. I begynnelsen av 2000 tallet startet Camilla sitt eget studio, og plateselskap Bensin Record for å kunne spille inn og gi ut sin egen musikk. Utenom sin egen musik-karriere har hun utdannet seg til musikklærer og produsent innen musikk for barn og unge. Camilla har også vært aktiv i Popkollo Malmø. Siden 2015 har Camilla doktorgrad i musikkpedagogikk ved Musikkhøgskolen i Malmø, Lund Universitet hvor hun forsker på kjønn og digital musikkproduksjon. I dag spiller hun trommer i rockebandet The Monoheads. 

https://www.facebook.com/The-Monoheads-447759722060136/

https://themonoheads.wixsite.com/themonoheads

 

 

Påmelding deltakere

Påmelding ledsagere