GATEKUNST

   

GATEKUNST

Gatekunst omfatter ikke bare klassisk graffiti og sjablongkunst som de fleste forbinder det med, men gatekunst er også; installasjoner, street poetry, wheatpaste-posters, mosaikk og mye mere. Deltakerne får prøve ut forskjellige teknikker som å utvikle sjablonger, og ulike ferdigheter som å kontrollere sprayboksen med forskjellige dyser. Hovedmålet vi jobber mot er å dekorere en stor vegg sammen med en gatekunstproduksjon.

Gatekunstverkstedet er ute etter deg som:

    -Liker å tegne eller male

    -Er interessert i gatekunst

    -Liker å jobbe sammen med andre

    -Synes verden har for mange grå vegger

Instruktør Torgeir Riise

Torgeir Riise (f. 1984) jobber på Ungdommens Hus i Harstad som prosjektveileder for street art. Ungdommens Hus er byens arena for å skape og oppleve kulturuttrykk for unge i byen. Torgeir har drevet med gatekunst siden 90-tallet og er den ene halvdelen av street art-duoen Rampestrek som lager graffiti og graffitiinspirert design og dekor.

Torgeir synes det er helt greit å blande tradisjonell graffiti med teknikker fra moderne gatekunst og synes noe av det kule med å ha gatekunst-verksteder er å se de kule tingene som kan skapes når forskjellige unge samarbeider med et felles prosjekt.

Verkstedet leveres i samarbeid med Ungdommens Hus

Påmelding deltakere

Påmelding ledsagere