Hiphop- og breakeverksted

Hiphop- og breakeverksted

Dette verkstedet er for både gutter og jenter som er glad i å danse, som har lyst å lære mer om hiphop kulturen, få utfordringer og utvikle seg!! ! Iløpet av festival uken vil pedagogene ; Belinda Braza og Victor Ødegaard Prag, to av Norges mest anerkjente pedagoger og dansere/koreografer - gå igjennom det grunnleggende i de fleste teknikker innen hiphop og urbane dansestiler som: popping, house, locking, breaking, freestyling, old school og new school!

Her vil elevene få lære basic trinn og verktøy som vil gjøre det enklere for dem å ha det morsomt med hiphop dansen!! Klassene er basert på danseglede,energi og å ha det gøy!!!

Innen utgangen av uken vil deltakerne sammen med pedagogene sy sammen materiale til en visning!

Instruktører: Belinda Braza og Victor Ødegaard Prag

Sammen har de startet et kompani som heter PI - Physical Intelligence. Kompaniet jobber med å fusjonere urban dans og teater på en banebrytende måte, slik at teater skal passe også for den yngre generasjonen. Belinda og Victor blander sine danse-bakgrunner, for at PI sitt opplegg skal være enda rikere, og mer tilpasset en bredere målgruppe. Belinda er spesialist innen Hip Hop, hun har en energisk og svært dynamisk dansestil som også inkluderer mange kule koreografier. Victor er breaker, og arbeider i samarbeid med elevene på kreative triks og bevegelser, i tillegg til kule akrobatiske stunt, som tilpasses alle nivåer. Les mer om dem under!

BELINDA: 

Koreograf, danser, produsent, skuespiller! Med over 12 års erfaring bak seg, er hun en av de mest ettertraktede koreografene i landet. Hun er kjent fra suksessproduksjoner som bl.a Jungelboken , Jesus Christ Superstar, Den hemmelige hagen, Nøtteknekkeren, Shockheaded Peter, Idol, Melodi Grand Prix, Dansefeber og representerte Norge som hiphop koreograf i So you think you can dance Scandinavia.

I tillegg har hun jobbet med flere velkjente artister som: Carpe Diem, Erik og Kriss, Tommy Tee, Samsaya, Maria Haukaas Storeng, Wisnu, Sichelle, Carina Dahl, Mimi Blix mfl!

Hun har gjort produksjoner for TV , utallige events , og medvirket i noen av landets største teater oppsetninger. Innen første halvår av 2014 skal hun koreografere Spelemann på taket (Det norske teateret) , Det året det var så bratt (Teater Innlandet), samt medvirke som både skuespiller og koreograf i Peer Gynt på Gålå.

VICTOR:

Victor Ødegaard Prag er breaker, og tilhører gruppa Floorknights Crew! Dansegruppa har vært kjent som en av skandinavias beste siden 1999. De er kanskje mer kjent i Norge fra deres 2.plass i Norske Talenter 2010 og sitt flotte arbeid for barn og unge gjennom veldedighetsarrangementer osv. Victor Prag jobber som danser, og gjør mange store og små opptredener. Her kan blant annet nevnes: Jungelboka (Det Norske Teatret), Melodi Gran Prix jr. Spellemansprisen, VG lista topp 20 osv.

Victor, også kjent som Bboy Exaggerate, har en 2.plass fra NM i 2012, i tillegg til å ha vunnet flere norske og internasjonale konkurranser. Victor og Floorknights bygger for tiden opp et rykte blant breakere i hele verden, og blir stadig invitert til store internasjonale konkurranser, sammen med de beste gruppene i verden! Som pedagog har Prag også et kjempe godt rykte, og underviser ved flere av de mest anerkjente danseskolene i og rundt Oslo, blant disse er; Bårdar Danseinstitutt, Norsk Ballettinstitutt og Kirsti Skullerud Ballett- og Dansestudio.

Hjemmeside!

Videoer til inspirasjon!