Lyd/Lys/Scene verksted

Lys/Lyd/Scene verksted

Er du en av dem som trives bedre bak miksebordet enn på scenen? På lyd/lys/scene verkstedet kan du lære mer om å sette og kjøre lys, rigge scene og skape god lyd. Lyd/lys/scene-verkstedet har ansvaret for alle kveldsarrangement på Ungdommens Hus under NUK++ og gjør alt fra å sette opp scenen og legge kabler til å programmere samt styre lyd og lys under arrangementet. Etter å ha øvd seg hele uka på Ungdommens Hus får deltakerne være crew på den store avslutningsforestillinga!

Instruktør: Ola Erik Blæsterdalen

Ola Erik jobber som lydmester og lyddesigner på Riksteatret, og turnerer hele landet med forskjellige forestillinger, alt fra klassiske teaterstykker til store musikaler. Han har bred erfaring fra konsert, event og teater.

Som sivilarbeider og lyd/lys/scene-tekniker i Kulturkirken Jakob, og frilandstekniker i eget firma, har det blitt jobber både i Norge og utlandet med alle slags arangementer og artister. Han har også vært hovedlærer i lys- og sceneteknikk på NISS, samt vært instruktør på sommerkurs i lys- og sceneteknik.

Som nesten ferdig utdannet elektriker ble Romerike Folkehøgskole og lys/lyd-linja der det naturlige valget etter videregående, og derfra var veien kort til fast jobb som lys- og scenetekniker på Ullensaker Kulturhus.

Ola Erik har også jobbet som avløser, kinomaskinist, pyrotekniker, fotograf, bilklargjører, web-designer/utvikler, grafisk-designer og kantine-dame.