Scenograffiti

Scenograffiti

I år har vi lagd et helt nytt verksted, hvor graffiti møter scenografi! Bli med på et helt nytt type verksted hvor vi sammen skal undersøke hvordan disse to kunstformene kan møtes, og skape et helt unikt scenisk rom for avslutningsforestillingen i selveste storsalen. 

Scenografi er å skape et visuelt miljø på scenen. Graffiti er ett av elementene i hiphop, i form av tekster og bilder som blir malt på offentlige steder.

Instruktør: Bodil Bay Schultz

Bodil Bay Schultz har ti års erfaring som scenograf og kostymedesigner ved en rekke scener i Norge, Danmark og England. Tidligere oppdragsgivere inkluderer blant andre Mungo Park og Bådteatret i København, York Theatre Royal, Oslo Nye Teater og Rogaland Teater, og Bodil har jobbet med scenisk design for skuespill, dans, opera, musikal og animasjonsteater.

Instruktør: Georg Schwer

Graffitimaler med femten års erfaring. Har en særegen stil som har gjort piecene hans til et lett gjenkjennelig syn blandt graffitiinteresserte rundt om i landet. Er bosatt i Oslo hvor han jobber som pedagogisk leder i barnehagen.