Hjem

Hjaltalín & Bendik (IS/NO)

Verdde Sessions

Les mer

Nyheter

Gå til arkiv
 • 27.04.2017

  Et viktig formål for Festspillene i Nord-Norge er å stimulere til nyskaping og nye samarbeid innen nordlig kunst og kultur. Det etablerte turnétilskuddet blir nå lagt om til en produksjonsstøtte for nyskapende kunst- og kulturprosjekter. Dette er et ledd i vår satsing på co-produksjoner og fokuset på å bidra tidligere i utviklingsprosessen av nye prosjekter i det frie feltet i nord.

 • 27.04.2017

  Arctic Arts Summit - verdens første arktiske kulturtoppmøte finner sted i Harstad 21. og 22. juni. I regi av Festspillene i Nord-Norge og Kulturdepartementet samles kulturpolitikere og kulturaktører fra alle de sirkumpolare landene for å diskutere hvordan kunst og kultur kan ta en mer sentral plass i utviklingen av Arktis.  

 • 21.04.2017

  Her kan du lese hele programavisen i digitalt format - god fornøyelse!

 • 20.04.2017

  Festspilldirektør Maria Utsi presenterer i dag programmet for sitt andre Festspill. Årets kunstneriske program er fokusert rundt Festspillenes internasjonale, arktiske satsning. I år presenterer Festspillene kunstnere og artister fra hele det sirkumpolare området gjennom en rekke urpremierer og samproduksjoner på tvers av sjangre og kunstneriske uttrykk. Festspillene i Nord-Norge 2017 byr på 19 urpremierer, 10 norgespremierer og 10 arktiske samarbeidsproduksjoner på tvers av det internasjonale nord. 

Hold deg oppdatert på hvilke spennende artister som kommer til festspillene! Meld deg på vårt nyhetsbrev her.