NUK arrangeres fra 22.-29. Juni 2024 og er en festival for ungdom (14-20 år) fra hele Nord-Norge der man møtes for å utvikle sitt kreative og kunstneriske potensiale, - uansett forutsetning og kompetanse. I løpet av festivalen bor du sammen med andre ungdommer på en skole i Harstad, er med på kreative workshops innenfor sjangrene låtskriving, band og komposisjon, foto, (urban) visuell kunst, hiphop og teater, eller drama- og får venner for livet og opplever et helt fantastisk samhold. Festivalen etterstreber universell utforming og tilrettelegger for personer som har funksjonsnedsettelse (14-40 år).

---

«Det beste med NUK for meg er nok det sosiale og det faglige. Det at du blir kjent med veldig mange nye folk på din alder og at man skaper noe sammen. Det er veldig fint. Også er det jo i sommerferien, så det å kunne være oppe sent og bare henge hver dag i en uke er også veldig gøy»
- Birk 17 år.

«Meld deg på! Gjør det! Hvis du er usikker så er det i hvert fall lurt å prøve, tenker jeg. Det er veldig, veldig, veldig verdt det!»
- Frøydis 15 år.

 

Prosjekter