Nyhetsarkiv

Nyhetsarkiv

  • 16.10.2024

    Det verdenskjente islandske dansekompaniet Iceland Dance Company er i Harstad denne uken for å møte lokale dansere til en storslått danseforestilling under Festspillene i Nord-Norge 2025. Nå ønsker koreografene Alexander Roberts og Ásrún Magnúsdóttir å møte Harstadværinger som enten driver aktivt med dans nå – eller har gjort det tidligere

  • 15.10.2024

    Mandag ble det klart at Kupa og Festspillene i Nord-Norge inngår en 2-årig samarbeidsavtale. Resultatet av samarbeidet blir klart allerede på høstens viktigste møteplass for blågrønn næring i nord, Outlook North – der bedrifter innen energi, havbruk og maritim næring sammen retter blikket fremover. På konferansen lanseres den første artisten til Festspillene i Nord-Norge 2025, med et kunstnerisk innslag i programmet. 

  • 14.10.2024

    Kulturnatt Harstad er en årlig feiring av kulturlivet i Harstad og arrangeres fredag 18. oktober. Under Kulturnatt åpnes byen opp til en kveld med lyspunkter i mørketida, gratis og åpent for alle.

    Her kan du se det spennende programmet:

  • 24.09.2024

    I dag har styret i Festspillene i Nord-Norge ansatt en av Nord-Norges sterkeste kapasiteter fra kulturfeltet, Susanne Næss Nielsen, som ny direktør. Hun kommer fra stillingen som leder for Davvi – Senter for scenekunst, og er også styreleder for Fond for lyd og bilde. 

  • 17.09.2024

    ​Festspillene i Nord-Norge har de siste årene invitert kunstnere fra alle praksiser til å søke om co-produksjon gjennom vårt Open Call-program. Høsten 2024 settes ordningen på pause.

  • 10.09.2024

    Festspillene i Nord-Norge (FiNN) søker ny leder for sin ungdomssatsing fra og med 1. januar 2025. Satsningen inkluderer NUK og Ungdommens Festspill og er en fantastisk arena for deg som ønsker å utvikle deg som leder for fremtidens kunst- og kulturinstitusjoner

  • 05.07.2024

    Midt i festivalgjennomføringen av årets festival ble det gjennomført et møte med sertifisør knyttet til Miljøfyrtårn for å se hvordan bærekraft utføres i praksis under festivalen, og vi er skikkelig stolte av at vi ble resertifisert! For oss er bærekraftsarbeidet noe som vi har tatt inn i hele planleggingen og gjennomføringen av festivalen, og det ville ikke vært mulig å lykkes uten gode støttespillere.

Sider