Nordkraft festspillcup tilbud

Stay-longer-tilbud for deg som deltar på  Nordkraft Festspillcup

NUK 2023

Konserten HT Jubel, som arrangeres lørdag under Nordkraft Festspillcup, kickstarter en hel rekke andre aktiviteter for barn og ungdom fra hele Nord-Norge under Festspillene i Nord-Norge. Vi ønsker å invitere alle som deltar på fotballcupen til å bli igjen etter helga, og ta del i våre tilbud til både ungdom, barn og voksne.

 

 

Under finner du litt mer informasjon om hva vi kan tilby.

STAY LONGER – UNGDOM

Ungdommens Festspill: 22. - 25. juni 2024

Ungdommens Festspill er et aktivitetstilbud for ungdom (13 - 17 år) som har lyst til å gå på konserter og se forestillinger, få nye venner og delta på en rekke andre aktiviteter sammen med ungdommer på egen alder. Ungdommens Festspill avholdes i Harstad og ledes av Eirik Dreyer Sellevoll.

Påmelding:
Detaljer i programmet lanseres i løpet av våren -24. Du kan melde din interesse til tine@festspillnn.no så sender vi deg mer informasjon og lenke til påmelding straks den er klar.

Deltakeravgift:
Det koster 390 kr for deg som er påmeldt fotballcupen å delta på ungdommens Festspill (490 kr for andre). Dette inkluderer:

 • Billetter til 6-8 utvalgte konserter og forestillinger (også HT jubel)
 • Andre aktiviteter på dag- og kveldstid (som bordtennis, bading, brettspillkveld og NUK-kino)
 • Middag under Ungdommens Festspill
 • Ungdommens Festspill t-skjorte
 • Transport til utvalgte aktiviteter

Overnatting:
Det er mulig å overnatte på skole dersom du har med voksen verge. Ungdommens Festspill vil ha nattevakt på skolen. Du ordner selv med måltider utover middagen. Husk å melde fra dersom du ønsker å overnatte.

 


Her er litt av tilbudet i 2022:
 

---

NUK – NY UNG KUNST: 22. JUNI – 27. JUNI 2024

NUK er Festspillene i Nord-Norges kulturfestival for ungdom (14-20 år) som ønsker å prøve seg på og bak scenen. Hvert år samler vi unge fra hele Nord-Norge under Festspillene og skaper en plattform der de kan utvikle seg kreativt og kunstnerisk - uansett forutsetning og kompetanse. Under NUK bor ungdommene sammen på en skole i Harstad, er med på kreative workshops innenfor ulike sjangre på dagtid, knytter nettverk på tvers av byer i regionen og får venner for livet. På kveldstid kan de gå på forestillinger og konserter. Funksjonshindrede (14-40 år) oppfordres til melde seg på, med lovnad om at festivalen etterstreber universell så langt det lar seg gjøre i alle ledd (også i utvikling av metoder).

 

Påmelding:
Du kan søke om å delta fra 22. februar 2024. Lenke til søknadsskjema publiseres da.

Deltakeravgift
EARLY BIRD: det koster 750 kr å delta på NUK 2024 dersom du melder deg på før 1. april, og 1 500 kr. etter.

Deltakeravgiften inkluderer:

 • 4 daglige måltider i 5 døgn
 • Overnatting
 • Workshops med erfarne kunstnere og instruktører
 • Det meste av utstyr som trengs for å være kreativ (kostyme, sminke, maling og lignende)
 • NUK-genser
 • Andre aktiviteter (som bordtennis, brettspillkveld og NUK-kino)
 • Gratis inngang til alle Festspillenes konserter/forestillinger så lenge det er ledig plass.
 • HT jubel er også inkludert.
 • Transport under festivaluka ved behov
 • Opplevelser for livet

 

DU KAN MELDE DEG PÅ NUK HER!

 

FESTSPILLENE I NORD-NORGES UNGDOMSPANEL

Har du lyst til å være med å planlegge programmet til NUK og Ungdommens Festspill? Meld deg på vårt ungdomspanel! Vi skal møtes jevnlig gjennom året for å snakke om alt det spennende vi skal gjøre under Festspillene 2024. Du kan møte så mange ganger som du ønsker, og det er helt gratis å være med.

Du kan melde deg til ungdomspanelet her.

---

STAY LONGER – BARN

Barnas Festspill 24. juni – 1. juli – gratis inngang

Visste du at Festspillene i Nord-Norge har et helt eget program med svært høy kvalitet for barn fra 0-12 år under Festspillene i Nord-Norge, nemlig Barnas Festspill? Det er gratis for barn under 12 år. Barna har sin egen utepark i sentrum hele uka, der det også er forstillinger som er laget spesielt for barn. I tillegg foregår det mange andre familieaktiviteter i byen denne uka.

---

STAY LONGER – VOKSNE

Festspillene i Nord-Norge 24. juni – 1. juli – rabatt på billetter

For deg som er voksen har vi et bredt og mangfoldig program gjennom hele uka. Her finner du både konserter, scenekunst, debattprogram, kunstutstilling og et spennende byfest-tilbud på dagtid. Hele programmet slippes våren -24, men allerede nå har vi sluppet flere forestillinger her: festspillprogram.

Vi gir alle som er påmeldt til Nordkraft Festspillcup 10% rabatt på billetter på de fleste forestillinger. Du finner tilbudet som egen billettkategori når du går inn for å kjøpe billett (husk du må bestille før 1. juni for å benytte tilbudet). 

 

NB! Det bruker å være mye folk i Harstad under Festspillene i Nord-Norge, så dersom du trenger overnatting anbefaler vi at du er tidlig ute med bestilling. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål på marked@festspillnn.no.

 

Vi ønsker dere ei fantastisk fotballturnering, og håper vi sees på Festspillene i Nord-Norge!