Nordkraft festspillcup tilbud

Stay-longer-pass til Festspillene i Nord-Norge for deg som deltar på  Nordkraft Festspillcup

NUK 2023

Konserten HT Jubel, som arrangeres lørdag under Nordkraft Festspillcup, kickstarter en hel rekke andre aktiviteter for barn og ungdom fra hele Nord-Norge under Festspillene i Nord-Norge. Vi ønsker å invitere alle som deltar på fotballcupen til å bli igjen etter helga, og ta del i våre tilbud til både ungdom, barn og voksne.

 

 

Under finner du litt mer informasjon om hva vi kan tilby.

STAY LONGER – UNGDOM

Ungdommens Festspill: 24. - 27. juni 2023

Ungdommens Festspill er et aktivitetstilbud for ungdom (13 - 17 år) som har lyst til å gå på konserter og se forestillinger, få nye venner og delta på en rekke andre aktiviteter (eks. bordtenniskveld og badetur til Altervågen) sammen med ungdommer på egen alder. Ungdommens Festspill avholdes i Harstad og ledes av Eirik Dreyer Sellevoll.

Påmelding:
Du kan melde deg på fra 1. mars 2023

Deltakeravgift:
Det koster 390 kr for deg som er påmeldt fotballcupen å delta på ungdommens Festspill (450 kr for andre). Dette inkluderer:

 • Billetter til utvalgte konserter og forestillinger (også HT jubel)
 • Andre aktiviteter på dag- og kveldstid (som bordtennis, brettspillkveld og NUK-kino)
 • Middag på utvalgte dager
 • Ungdommens Festspill t-skjorte
 • Transport til utvalgte aktiviteter

Overnatting:
Ungdom fra 15 år (året du fyller 15) og oppover kan overnatte på vår hovedbase for NUK, på en skole i Harstad, for 150 kr per døgn. På NUK har vi voksne på jobb hele døgnet, så det er helt trygt. Ungdom under 15 år må ordne med egen overnatting i følge med verge (men ta kontakt så kan vi bistå kontakt med skoler e.l.). Deltakere på NUK og ungdom som ikke bor i Harstad prioriteres ved overnatting. Avgiften for overnatting inkluderer døgnbemannet sekretariat og fire måltider per døgn.

 

DU KAN MELDE DEG PÅ UNGDOMMENS FESTSPILL OG OVERNATTING HER!


Her er litt av tilbudet i 2022:
 

---

NUK – NY UNG KUNST: 24. JUNI – 29. JUNI 2023

NUK er en festival for ungdom (14-20 år) fra hele Nord-Norge, der man møtes for å utvikle sitt kreative og kunstneriske potensiale, - uansett forutsetning og kompetanse. I løpet av festivalen bor du sammen med andre ungdommer på en skole i Harstad. Du er med på kreative workshops innenfor sjangrene musikk, foto, film, dans eller drag. Du får venner for livet og opplever samhold og fellesskap. Festivalen er åpen for alle, og vi tilrettelegger for personer som har funksjonsnedsettelse (14-40 år).

Påmelding:
Du kan melde seg på fra 28. februar 2023

Deltakeravgift: Det koster 750 kr å delta på NUK 2023.

Deltakeravgiften inkluderer:

 • 4 daglige måltider i 5 døgn
 • Overnatting
 • Workshops med erfarne kunstnere og instruktører
 • Det meste av utstyr som trengs for å være kreativ (kostyme, sminke, maling og lignende)
 • NUK-genser
 • Andre aktiviteter (som bordtennis, brettspillkveld og NUK-kino)
 • Gratis inngang til alle Festspillenes konserter/forestillinger så lenge det er ledig plass.
 • HT jubel er også inkludert.
 • Transport under festivaluka ved behov
 • Opplevelser for livet

 

DU KAN MELDE DEG PÅ NUK HER!

 

FESTSPILLENE I NORD-NORGES UNGDOMSPANEL

Har du lyst til å være med å planlegge programmet til NUK og Ungdommens Festspill? Meld deg på vårt ungdomspanel! Vi skal møtes tre ganger før sommerferien for å snakke om alt det spennende vi skal gjøre under Festspillene 2023. Du kan møte både fysisk og digitalt, og det er helt gratis å være med.

Du kan melde deg til ungdomspanelet her.

---

STAY LONGER – BARN

Barnas Festspill 24. juni – 1. juli – gratis inngang

Visste du at Festspillene i Nord-Norge har et helt eget program med svært høy kvalitet for barn fra 0-12 år under Festspillene i Nord-Norge, nemlig Barnas Festspill? Det er gratis for barn under 12 år. Barna har sin egen utepark i sentrum hele uka, der det også er forstillinger som er laget spesielt for barn. I tillegg foregår det mange andre familieaktiviteter i byen denne uka.

---

STAY LONGER – VOKSNE

Festspillene i Nord-Norge 24. juni – 1. juli – rabatt på billetter

For deg som er voksen har vi et bredt og mangfoldig program gjennom hele uka. Her finner du både konserter, scenekunst, debattprogram, kunstutstilling og et spennende byfest-tilbud på dagtid. På kvelden 30. mars har vi minikonsert med programtips i Nordic hall. Da røper vi hele årets program og gir gode tilbud på billetter, men allerede nå har vi sluppet flere forestillinger her: festspillprogram. Vi gir alle som er påmeldt til Nordkraft Festspillcup 10% rabatt ved bestilling av 4 eller flere billetter. Husk du må bestille før 1. juni for å benytte tilbudet. Ta kontakt med oss på e-post: hege@festspillnn.no  når du er påmeldt for å få tilgang til rabatten.

NB! Det bruker å være mye folk i Harstad under Festspillene i Nord-Norge, så dersom du trenger overnatting anbefaler vi at du er tidlig ute med bestilling.

Vi ønsker dere ei fantastisk fotballturnering, og håper vi sees på Festspillene i Nord-Norge!