ARY erstatter Jada under Festspillene lørdag 24. juni

ary_-_foto_ole_martin_halvorsen.jpg

Ary. Foto: Ole Martin Halvorsen
Caption 
Ary. Foto: Ole Martin Halvorsen

«Om bare denne konserten kunne vare for evig». Det skrev musikkmagasinet Gaffa etter Arys konsert på By:larm i 2022.

Og magasinet fortsetter: - Arys musikk er i det ene øyeblikket slående sørgelig og vakker, og i det neste basstung, vill og engasjerende.

Erstatter

- Nå kan du oppleve det samme når Ary – vinner av Spellemannprisen 2022 i klassen elektronika – kommer til Festspillene og Nordic Hall lørdag 24. juni. Hun erstatter Jada, som må avlyse internasjonale konsertene, deriblant under Festspillene. Det sier musikkprodusent i Festspillene i Nord-Norge, Lasse André Mellingsæther.

Årsaken er komplikasjoner i forbindelse med hennes graviditet. Foreløpig går alt bra med mor og barn, men legene fraråder henne å holde konserter en periode fremover.

Begeistret publikum

- Det er synd Jada må avlyse, men vi har funnet en svært god erstatter, som har begeistret publikum og anmeldere etter sitt debutalbum i 2022, sier musikkprodusent i Festspillene i Nord-Norge, Lasse André Mellingsæther.

Publikum ble først kjent med ARY i 2015, da hun med et brak traff norske musikkhjerter med elektroniske popbeats og en tydelig signatur – den spektakulære stemmen.  

Svært gode anmeldelser

- På kort tid fikk hun millioner av lyttere over hele verden. Hun spilte over 200 konserter i Norge og Europa, og gjestet festivaler som Glastonbury, Roskilde og Pitchfork. Så trakk hun seg tilbake for å bli kjent med sitt eget lydbilde og dykke inn i produksjon, sier Mellingsæther.

Nå er ARY tilbake for alvor, denne gang både som artist og produsent, med debutalbumet «For Evig», som fikk trillet seksere og femmere etter seg.

- Hennes stemme er i stand til å bevege publikum på en helt spesiell måte. Hun har overbevist på scener utenlands og her hjemme, som under By:Larm, sier Mellingsæther.

Med et helt nytt sceneshow og en imponerende musikkatalog er ARY klar for flere festivaler, som Træna, Vinjerock, Festningen og Øyafestivalen – men først på Festspillene i Nord-Norge.

Vi kontakter de med Jada-billetter

PS! Vi kontakter alle som har kjøpt billett til Jada direkte, slik at de kan enten bytte til Ary eller refundere.

 Kjøp billett til Ary her.