Døgnrytme: Ungkunst Festspillene 2016

Døgnrytme - pressefoto.jpg

Aleksander Kostopoulos og Jakop Janssøn står bak ett av to ungkunst-prosjekter, som har premiere på Festspillene 2016. Foto: Daniel Mikkelsen

Festspillenes ungkunstnere, Jakop Janssønn og Aleksander Kostopoulos, søker svar på spørsmålet ”Har du som lever over polarsirkelen en døgnrytme preget av det arktiske klimaet?". Svarene de får hos deg kan bli en del av forestillingen ”Døgnrytme”, som skal ha premiere på Festspillene 2016.

Prosjektet skal gjennomføres som en audiovisuell konsert, der publikum får møte nordboernes døgnrytme, og dens forandringer i en års-syklus. Forestillingen prøver å gi svar på spørsmål om døgnrytmen til nordboerne og i denne sammenheng trenger prosjektet svar på følgende spørsmål: ”Har du som lever over polarsirkelen en døgnrytme preget av det arktiske klimaet?”

Samtidig med at de to slagverkerne i dag slipper en promovideo og bloggen dognrytme.no, starter de en offensiv på sosiale medier, for å få svar på det helt essensiell spørsmålet om nordboeres døgnrytme.

Bli med å svare på kampanjen til de to Ungkunstnerne.

Svar kan deles på:

Facebook.com/Dognrytme/
Onlineinstagram.net/dognrytme
dognrytme.no

”Døgnrytme” settes opp to ganger den 25. juni i Bethel i Harstad. Billetter er i salg allerede på festspillnn.no fra i dag.

KJØP BILLETTER TIL FORESTILLING KL.17 HER

KJØP BILLETTER TIL FORESTILLING KL.21 HER

Se promovideo her

Trykk her for å høre om prosjektet på NRK Troms

Les pressetekst fra kunstnerne her:

 DØGNRYTME PRESSETEKST[1].pdf