Fra festspill til travsport

Vår markedssjef Elisabeth Storvik Ingebrigtsen har sagt opp sin stilling, og tar over ledelsen av driftsselskapet for Harstad Travpark og nordnorsk travsport.

- Det er synd å miste en ressurs som Elisabeth, men jeg forstår at det var en mulighet det var vanskelig å si nei til. Vi vil heie på henne fra sidelinja og er sikker på at hun vil få til gode ting med Harstad Travpark, sier festspilldirektør Maria Utsi.

Elisabeth Storvik Ingebrigtsen har vært markedssjef i Festpillene i Nord-Norge siden 2013. 

- Jeg har hatt fire fantastiske, spennende og lærerike år i festspillene, men denne utfordringen klarte jeg ikke å si nei til. Det blir gøy å følge Maria Utsi og staben videre på veien, og jeg gleder meg til å stå fremst i billettkøen under Festspillene i 2018, sier Storvik Ingebrigtsen.

Storvik Ingebrigtsen vil tiltre som daglig leder i Totonor 10. juli 2017 etter avviklingen av årets festspill. 

- Jeg gleder meg til å starte arbeidet med videreutvikling av Harstad Travpark, som jeg mener har et stort potensiale med sin beliggenhet og sine fasiliteter. Sammen med de dyktige ansatte i Totonor, ser jeg frem til å jobbe for og med travmiljøet i landsdelen. Det vil være viktig å både sikre at deltakerne i våre løp blir godt ivaretatt og å utnytte det store potensialet som denne banen og området har, sier Storvik Ingebrigtsen.