Svaneborg Kardyb aktuell med Tiny desk-konsert

svaneborg_kardyb-eline_hellerud.jpg

Caption 
Svaneborg Kardyb og Eline Hellerud spiller på Festspillene i Nord-Norge 2022.

Duoen Svaneborg Kardyb er blant Danmarks heteste musikknavn om dagen, og har gjort stor suksess med sine utgivelser, og i sommer ser vi fram til at de skal spille med Eline Hellerud Åsbakk i Sentralen. Nå har  de akkurat lansert sin Tiny Desk-konsert via den amerikanske radiostasjonen National Public Radio, og det er ikke for hvemsomhelst.

NPR tiny desk - serien er en konsertserie produsert av amerikanske National Public Radio, et av de største amerikanske radioselskapene. Konseptet er at alle slags artister innen alle mulige sjangre kommer og holder en akustisk konsert i NPR music sine kontorlokaler. Superstjerner som Beyonce og Taylor Swift har holdt slike kontorkonsert for NPR, i likhet med små og store artister innenfor mange ulike sjangre. I koronatiden begynte NPR å kringkaste "Tiny desk at home", og det er en slik konsert Svaneborg Kardyb nå er aktuell med. 

- NPR tiny desk er en enormt stor plattform med mange seere, og det er et trangt nåløye å få mulighet til å bli med her. Derfor er dette en ganske "big deal"! Svaneborg Kardyb er også aktuell med en ny singel på det anerkjente plateselskapet Gondwana, et hipt Manchesterbasert selskap, forteller Eline Hellerud Åsbakk.

Spår fullpakket telt og festivalstemning

Den danske duoen spiller på Festspillene i Nord-Norge onsdag 29. juni i festivalteltet Sentralen, midt i Harstad sentrum. Dette er en helt ny arena, der Festspillene presenterer et bredt spekter av musikkopplevelser i løpet av festivaluka. Festspilldirektør Ragnheiður Skúladóttir tror mange kan finne nye favoritter, som Svaneborg Kardyb blant artistene;

- Det at selveste National Public Radio har valgt å introdusere Svaneborg Kardyb til sitt millionpublikum i USA, understreker bare at dette er en konsert man ikke bør gå glipp av. I tillegg har de med seg Eline Hellerud Åsbakk, en fantastisk stemme fra nord som festivalpublikummet i fjor hadde muligheten til å bli kjent med. Jeg spår at teltet blir fullt denne kvelden i Sentralen, så nå gjelder det å sikre seg plass, avslutter Skúladóttir.

Vil du oppleve Svaneborg Kardyb og Eline Hellerud Åsbakk live i Harstad i sommer? Billetter i salg her!