Tidenes beste forhåndssalg

agy_foto_danielmikkelsen.jpg

Konserten med Àgy på Karma selges unna. Foto: Daniel Mikkelsen

Festspillene i Nord-Norge opplever tidenes beste forhåndssalg av billetter. Tre uker før Festspillstart registrerer en meget fornøyd festspilldirektør Maria Utsi, at man har slått forhåndssalg-rekorden fra 2011.

Allerede denne helga hadde Festspillene i Nord-Norge solgt flere billetter, enn uka før Festspillstart i rekordåret 2011. Det vil si at man ligger omtrent to uker foran skjema på forhåndssalg av billetter. Festspillene starter i år den 18. juni.

- Vi er veldig glade for at årets program med et sterkt fokus på kunst- og kulturlivet i landsdelen, ser ut til å fenge, sier festspilldirektør Maria Utsi.

Fortsatt er det arrangementene i Storsalen på Harstad Kulturhus, som selger best.  Violet Road med NOSO er utsolgt og det er kun få billetter igjen til Ane Brun. Hålogaland Teaters forestillinger ”Zapffe” og ”Det fineste i livet” (i henholdsvis Harstad kino og Lillesalen) er også veldig populære. I Nordic Hall er det Hekla Stålstrenga som nærmer seg utsolgt, mens Àgy på Karma selger veldig godt. Festspillkortene og Ukespassene er også snart utsolgt.