Top of the World-finalistene klare – en av dem til Festspillene!

Reetta Haavisto Foto Clapperton_Festspillene.jpg

Soprantalentet Reetta Haavisto under prøven med Nordnorsk Opera og Symfoniorkester tidligere denne uken. Fredag blir det klart hvem som blir med i konserten fra Top Of The World. Foto: James Clapperton/Festspillene i Nord-Norge

Onsdag ettermiddag ble det klart at de tre finalistene i den internasjonale Top Of The World-konkurransen for unge pianister er George Tchaidze fra Russland, Jong Hai Park fra Sør-Korea og Evgeny Starodubtsev fra Russland. Vinneren blir solist under åpningskonserten til Festspillene i Nord-Norge, der også det finske soprantalentet Reetta Haavisto og Nordnorsk Opera og Symfoniorkester deltar.

Reetta Haavisto opptrer i Norge for første gang under Festspillene i Nord-Norge, og gleder seg til å synge Sibelius for et norsk publikum, i åpningskonserten lørdag 20. juni. Sist tirsdag var Festspillenes produsent James Clapperton i Tromsø og kunne rapportere om særdeles vellykkede prøver.

- Det er så fint å være i Nord-Norge og få oppleve den vakre naturen, og jeg gleder meg til konserten i Harstad,  sier Reetta Haavisto.

Kjøp billetter til åpningskonserten her