Alle som har kjøpt billetter til årets festival vil få full refusjon

billettkjopere2020.jpg

Caption 
Alle som har kjøpt billetter til årets festival vil få full refusjon. Collage: Jørgen Nordby, Olav Tryzna, Gregor Hohenberg

Du som har kjøpt billetter på nettet trenger ikke foreta deg noe. Pengene blir tilbakeført til den kontoen som var belastet i utgangspunktet. Det går 2-5 virkedager før du ser pengene tilbake på din konto, men vær oppmerksom på at "innbeløpet" i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen når kjøpet ble registrert. Noen ganger også foran “utbeløpet” Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato.

Dersom billettene ble betalt med kredittkort kan det godt være at pengene blir tilbakeført til kredittkortselskapet ditt. I så fall vil beløpet bli utlignet på neste faktura.

Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekort bli tilbakeført til kortet.

Dersom du ikke lenger har gavekortet ditt eller du har andre spørsmål om refundering av dine billetter, så send en mail til post@ebillett.no

Publikum som har kjøpt billetter over disk bes ta kontakt med Harstad Kulturhus direkte på post@harstadkulturhus.no for å få refundert kjøpet.