Bli med på workshop for Tore Hund stasjon

planlegging-nordnorgebanen_frank-roksoy.jpg

Tore Hund stasjon skal bygges på torget i Harstad, og Festspillene trenger deltakere på workshop i forkant. Foto: Frank Roksøy, Harstad Tidende

Bli med på workshop for å gjøre klar til togstasjon! I dagene før Tore Hund stasjon skal reises på torget, trenger vi deltakere på workshop for å sette sammen modulene til stasjonen.

Vi oppfordrer nå Harstads befolkning til å melde seg på en artig workshop hvor grunnlaget for en videreføring av Nord-Norgebanen blir lagt.

Harstad Arbeiderparti har allerede meldt seg på til workshop og oppfordrer både politiske partier og innbyggerne til å bli med.

Alle over 12 år kan være med, og du må sette av ca. tre timer for å delta.  og i tillegg håper vi jo at så mange som mulig kommer til byen på søndag og er med på å reise Tore Hund stasjon, første bygg på Nord-Norgebanen!

Påmelding

Privatpersoner som ønsker å bli med kan melde seg på her:

bit.ly/torehund

Gruppepåmelding

Bedrifter/lag/organisasjoner/familier som ønsker å delta mange sammen om å sende mail til info@festspillnn.no med ønsket dag, antall personer, kontaktperson og når på dagen det passer best. 

Tirsdag til fredag går det to workshoper daglig.

Velkommen på dette gigantprosjektet! Vi trenger dere alle, utfordre gjerne andre til å delta og få venner til å melde seg på!