Er du vår nye Festspillpilot?

Siden 2016 har Festspillene i Nord-Norge valgt ut 6 personer som kanskje ikke har stått først i køen på våre forestillinger til å være Festspillpiloter. Nå er det igjen tid for å finne nye Festspillpiloter, og vi håper alle som er nysgjerrige på Festspillene har lyst til å bli med. Som Festspillpilot får du en unik mulighet til å bli kjent med kunst og kultur gjennom Nord-Norges største kulturfestival, du trenger bare være åpen for nye inntrykk og spennende opplevelser.

Hva gjør en Festspillpilot?

Fra januar til juni blir Festspillpilotene med på oppkjøringen til årets Festspill og får en grundig innføring i programmet. Festspillpilotene er aktivt med når festivalen starter. De får gode verktøy og opplæring, og dokumenterer og deler sine opplevelser underveis. Alt vi krever utover at de har lyst til å delta aktivt under Festspilluka, er at de er åpne for nye inntrykk og spennende opplevelser, at de har tid til å delta på studietur og kan være med på kurs og workshops i forkant av Festspillene.

Som Festspillpilot får du

  • Studietur: Reise, overnatting, kunst- og matopplevelser
  • Workshop/opplæring
  • Samlinger med gruppa
  • Kurs og faglig innhold
  • Åpningsforestilling Festspillene i Nord-Norge (med følge)
  • Kunstopplevelser: Fri inngang hele Festspilluka
  • 4 billetter til familie/nærmeste (kun 1 per forestilling)

Verv en venn og vinn Festspillkort!

Kjenner du noen som bør bli Festspillpilot? Blir din kandidat valgt får du et Festspillkort til Festspillene i Nord-Norge 2018. Sørg for at din(e) kandidater leverer sin søknad via Festspillpilot-sida. Be søkeren skrive navnet ditt på søknaden slik at vi får registrert deg i trekningen. Du kan verve så mange pilotkandidater som du ønsker. Vi utlyser vinneren på sosiale medier. Følg med!

Søknadsfristen er 15. november - søk her