Post Pandemi - Unge kunstnere om virkeligheten etter pandemien

profil_web_materialer.jpg

Postpandemi av Rampestrek

Gjennom streetart skal ungdom i hele Nord-Norge utforske virkeligheten etter pandemien. Hvordan vil verden og din hverdag se ut etter pandemien, post pandemic?

Rampestrek i samarbeid med Festspillene i Nord-Norge/NUK og Harstad kommune presenterer et pilotprosjekt gjennom en digital workshop og en online pop-up utstilling, for å vise at kunsten eier ingen grenser. Prosjektet finner sted i perioden 22. - 27. juni, og interesserte kan melde seg på innen 11. juni.

Av de påmeldte blir det valgt ut en håndfull ungdommer som får delta i prosjektet, og det er mulig å melde seg på både som enkeltperson eller som en gruppe. 

Prosjektet starter opp mandag 22.juni, hvor vi vil ha en brainstorming rundt temaet Post Pandemi samt innlede dagene som kommer. Hver dag vil deltagerne få introdusert en ny streetart teknikk med videoer, live-undervisning, små individuelle oppgaver og et større oppdrag til neste dag. Deltagerne vil derfor kunne disponere egen tid ganske fritt, og vil kunne få og be om veiledning underveis. Teknikkene som vil bli introdusert er blant annet freehand, sjablongkunst, wheat-paste og tradisjonell graffiti. Tilslutt vil deltagerne introduseres for kombinasjonen av de nevnte teknikkene for å ferdigstille et ellet flere verk til utstillingen på lørdag.

Aldersgruppe: 14-20 år (opp til 40 år for personer med nedsatt funksjonsevne)
Kriterier: Du må ha ett ønske om å skape, og lære om kunst. Og du må ha tilgang på en mobiltelefon eller en datamaskin.

Deltakere får tildelt ett kit med utstyr som trengs for å lage streetart, dette sendes pr post til den adressen du har oppgitt. Dette kan deles mellom flere i en gruppe.

Deltagerne vil få tilsendt en utstyrspakke til en verdi av 1500, for bare 500 kr. Per person koster altså prosjektet bare 500 får material-kit, Rampestreks kunstneriske innhold og utstillingen. Dette betales når man har fått bekreftet plass.

Synes du streetart er spennende eller ønsker du å lære mer om det?

Meld deg på her!