Toddlernes rom på flere internasjonale festivaler

Toddlerne Berganphoto.jpg

Foto: Berganphoto

Festspillene i Nord-Norge er stolte over å ha den vakre forestillingen ”Toddlernes rom” på programmet for de aller minste i år. Forestillingen settes også opp på flere andre festivaler i Europa denne sommeren. 

Det er dansekompaniet dybwikdans fra Stavanger som står bak ”Toddlernes rom”. Denne våren har forestillingen også besøkt statsteateret i Ankara i Tyrkia, Whee Festivalen i Nottingham og Centro Cultura de Belem i Lisboa. Neste uke er det altså Festspillenes minste publikum som får sjansen til å se denne fine, nære forestillingen som foregår i et telt der utøver, barnet og de voksne deler tid og rom. I teltet får barna oppleve et sanselig visuelt rom der dans og musikk og scenografiske objekter er sentrale. Toddlernes rom vises 12 ganger i løpet av 24. og 25. juni i forestillingsteltet Verdensrommet på kaia i Harstad.

Etter Festspillene drar kompaniet videre til Deltebre Danca i Spania og bOing Festivalen i Kent. I september spiller de også en uke på Dansens Hus. I 2016 skal ”Toddlerne” på en lengre turné i England.

Kjøp billetter til Toddlernes rom her