Ungdomskonsert i Støperiet blir ikke gjennomført i kveld

På grunn av den pågående situasjonen med økt smitte i Harstad, har Festspillene i Nord-Norge besluttet å avlyse kveldens konsert med Hkeem, Hedda Mae og A Million Pineapples.

- Vi mener ikke det blir riktig å samle 50 ungdommer til konsert i kveld, når situasjonen rundt smittesporing i Harstad er så uavklart som den er. Vi vil se på om det er mulig å finne en ny dato til konserten, men alle som har kjøpt billetter får selvfølgelig pengene tilbake, sier festspilldirektør Ragnheiður Skúladóttir.

Egen konsert for de mellom 13 og 17 år

Festspillene i Nord-Norge har de siste 2 månedene jobbet med rundt 20 ungdommer for å skape en konsert kun for de mellom 13 og 17 år. Festspilldirektøren er imponert over engasjementet og arbeidsinnsatsen til denne gruppen med ungdommer:

- Vi har hatt med oss ungdommene i hele reisen fra ide til ferdig konsept – og i går var alt klart til konsert. Det er spesielt trist å måtte avlyse når vi vet at både artister, publikum og arrangementsgruppa gledet seg veldig til konserten i kveld, men det er selvfølgelig avgjørende for oss at vi kan skape en god og trygg ramme rundt arrangementet, avslutter Skúladóttir.