Nyhetsarkiv

Nyhetsarkiv

 • 01.07.2022

  Duetten Death Unites Us er den andre utgivelsen fra Skyggen fra kryptogruven – Luktvasslimos etterlengtede spillefilmdebut som får verdenspremiere under Festspillene i Nord-Norge 2023. Låta er en glad-sang om hvordan døden forener oss, fordi vi er i live (ennå). 

 • 28.06.2022

  Publikumsfavoritten Not My Time To Die fra årets programslipp fikk ikke reist inn i går som planlagt, og selv om det nå er innført tvungen lønnsnemd vil det ikke være mulig for dem å reise fra Mehamn til Harstad til konserten i kveld. 

 • 27.06.2022

  Forestillingen TREIG er dessverre kansellert på grunn av sykdom. Publikum som har billett er kontaktet med tilbud om refusjon eller andre billetter. Som erstatning arrangeres Gjenbruksdisco for ungdom med den anerkjente DJen O. Blom, som også spiller på Nordic Frequency. 

 • 24.06.2022

  På grunn av sykdom endres forestillingen som var planlagt tirsdag 28. juni, Mamma Masochist, til en spesialversjon; monolog og ettersnakk med Ibrahim Fazlic.

 • 22.06.2022

  I forbindelse med åpningen av årets festspill blir det arrangert en parade fra Harstad skole til torvet. Nå er ruten klar, og enten du ønsker å ta med familien i paraden eller stå langs veien er alle velkommen til å delta.

 • 16.06.2022

  Når de 57. Festspillene i Nord-Norge åpnes lørdag 25. juni på torvet i Harstad, er det en av ungdommene som har bidratt til Ungdommens Festspill som holder årets åpningstale, 14 år gamle Ingvill Mathilde Torgersen.

 • 16.06.2022

  Fra 25. juni til 2. juli inviterer Festspillene i Nord-Norge til tidenes folkefest i byen, i år med et gigantisk festivaltelt - Sentralen. Opprinnelig skulle teltet plasseres på parkeringsplassen ved busstasjonen, nå er det klart at det blir bygd sammen med SNN-parken for barn ved UiT. Her blir det pulserende festivalstemning fra morgen til kveld gjennom åtte dager, et samlingspunkt for hele familien gjennom uka.

 • 08.06.2022

  Vi er stolte over å meddele at forestillingen Utvik Senior, som hadde premiere under Festspillene i Nord-Norge 2021, er blant de nominerte til beste teaterforestilling når Heddaprisen skal deles ut 19.juni. 

 • 25.05.2022

  Duoen Svaneborg Kardyb er blant Danmarks heteste musikknavn om dagen, og har gjort stor suksess med sine utgivelser, og i sommer ser vi fram til at de skal spille med Eline Hellerud Åsbakk i Sentralen. Nå har  de akkurat lansert sin Tiny Desk-konsert via den amerikanske radiostasjonen National Public Radio, og det er ikke for hvemsomhelst.

 • 15.05.2022

  Sammen med Talent Norge og Sparebank1 Nord-Norge Samfunnsløftet, presenterer Festspillene i Nord-Norge for andre gang Talentakademi under årets festival! Som i fjor vil Talentakademiet samle talenter og prosjektledere fra hele den nordnorske klyngen i Festspillbyen Harstad. Over tre dager arrangeres det workshops innenfor alle kunstformer, utviklet for å passe alle talenter uavhengig av kunstpraksis

Sider